Skip to main content
Theorie & praktijk

ACT en psychiatrie

Online: Specialisatie-module ACT en psychiatrie

Voor mensen die een ACT-opleiding gevolgd hebben.

ACT in coaching
Nieuwe data worden gepland

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Online opleiding
Level: Specialist
ACT in coaching
Kosten: € 225,-

Begeleider Jack Engels

Jack Engels is psychiater – psychotherapeut bij Zuyderland (GGZ) en Adelante chronische pijn revalidatie.

Hij heeft als docent, en als psychiater-psychotherapeut veel ervaring in de grote psychiatrie, en is zeer besmet met en enthousiast voor ACT en RFT en verwacht van jullie basiskennis ACT en ervaring en/of interesse in de psychiatrie.

ACT & psychiatrie

De ontwikkeling  van ACT staat niet stil! Ook binnen ons werk met  ernstige psychiatrie heeft de ACT, of beter the CBS, contextual Behavioral science, een mooie ontwikkeling zowel wetenschappelijk als praktisch laten zien.

Graag wil ik met geïnteresseerden een dag plannen, waarin de ontwikkelingen van ACT (CBS) en de grote psychiatrie de revue zal passeren: psychose, (ernstige) stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten) en criseshantering inclusief suïcidaliteit zullen zeker op ons programma staan. Dit alles met veel aandacht voor onze hulpverlenersrelatie.

Er zal zeker ruimte zijn voor wetenschap  en theorie (EB), maar - zoals we goed weten vanuit de RFT - zullen ervaren en samen oefenen essentieel onderdeel uit maken van ons gezamenlijk leerproces.

Eigen inbreng wordt hoog gewaardeerd, graag eigen casuïstiek meenemen. En indien de tijd het toelaat zijn andere onderwerpen welkom, eventueel van tevoren aan mij doorgeven, dan kan ik eventueel aanwezig materiaal meenemen.

Looking forward to a great day!

Jack

Een ACT opleiding bij SeeTrue betekent...

Next level onderwijs

Leren faciliteren

Scherp geprijsd

€790 online €950 locatie

Top-docenten

Ervaren & Deskundig

Persoonlijk interactief

Kleine groepen