Eendaagse introductieworkshop 'Time to ACT'

Voor bedrijven en instellingen verzorgt Seetrue eendaagse introductieworkshops op basis van ACT.

Inleiding/doel

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een nieuwe therapievorm die razendsnel terrein wint binnen de psychologie. Wat is ACT en hoe kun je dit bevrijdende gedachtegoed zelf, en bij je cli├źnten toepassen? Wat maakt ACT anders dan RET en wat is de visie van ACT op ons denken en voelen? Tijdens deze workshop zul je uit de illusie van het denken worden gehaald, waarna je in het echte leven kunt gaan duiken.

Voor wie

Iedereen die geïnteresseerd is in ACT

Wanneer

Vragen over o.a. beschikbare data, kosten en andere voorwaarden kunt u stellen op ons contactformulier of telefonisch: 043-3020075.

Inhoud workshop

(wat kan de deelnemer verwachten)
Op basis van het boek Time to ACT! geeft Gijs Jansen een uiteenzetting van wat ACT wel en niet is. Met een kleine greep uit de geweldige grote bron van metaforen, oefeningen en technieken laat hij je vervolgens op een ervaringsgerichte manier weten wat ACT precies is. Hierdoor zul je gaan twijfelen aan veel van de overtuigingen die je voorheen had over ons denken, voelen en handelen. Laat je meeslepen door dit prikkelende, verrassende gedachtegoed en je zult voor altijd besmet raken.