ACT basisopleiding

5-DAAGSE ACT-opleiding ZOMERWEEK

5-DAAGSE ACT-ZOMERWEEK


VOLGEBOEKT
Maastricht 6 t/m 10 augustus 2022

De zomerweek ACT opleiding

Specificaties
Data
Zaterdag 6 augustus t/m woensdag 10 augustus
Tijden
Dagelijks van 10.00 - 17.15 uur. De laatste dag tot 17.00 uur.
Locatie
SeeTrue Maastricht Duitsepoort 13A, 6221 VA Maastricht (10 minuten loopafstand van het station)
Opleider
Elke Smeets
Level
ACT basisopleiding
Kosten
€1090.
Lunch is inbegrepen. Zonder overnachting.
STAP-budget
€1000 STAP-vergoeding mogelijk
Deze opleiding is helaas volgeboekt

Opleiding

  • Je ontvangt ter voorbereiding 6 masterclasses van 2 uur
  • Trainersmateriaal
  • Toegang tot 3e generatie community
  • 1 jaar gratis toegang tot de SeeTrue app

De opleiding is bedoeld voor trainers, psychologen, therapeuten en coaches die ACT willen leren toepassen in hun praktijk. Er is geen voorgaande ervaring met ACT vereist.

Tip: Wil je overnachting in Maastricht of in de buurt van Maastricht? Hier alvast enkele tips:

Inhoud 5-DAAGSE ACT-ZOMERWEEK

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe, veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. ACT is een bewezen effectieve vorm van therapie, die gebruikt kan worden bij onder andere burn-out, angst, en depressieve klachten. ACT is echter geschikt voor veel meer dan dat. In een ACT-traject kijk je namelijk hoe je je leven zinvol kunt invullen, ondanks de onvermijdelijke moeilijke dingen die je in het leven tegenkomt. Zodat je een waardevol leven kunt leiden.

Tijdens de ACT-opleiding word je gestimuleerd om zelf ACT te ervaren.  Zo kun je je op een diepere en authentieke manier ACT eigen maken, meer nog dan wanneer je alleen ‘theoretisch’ leert. Je wordt uitgenodigd om jouw unieke manier in de beoefening van ACT te ontwikkelen waardoor je als coach of therapeut in het contact met je cliënten kunt voortborduren op deze eigen ervaringen vanuit een begrip dat menselijkheid voorop staat. En vanuit het begrip dat niet jij, maar de cliënt wordt gezien als expert van diens eigen leven, en je zijn of haar gedrag dan ook niet hoeft te beoordelen of veroordelen.

De opleiding sluit ook aan bij de laatste ontwikkelingen op ACT gebied. Een belangrijke toevoeging in de opleiding is de ACT Matrix, een eenvoudig en praktisch model voor het gebruiken van ACT. Daarnaast is er ook aandacht voor het ‘keuzepunt’ dat Russ Harris heeft geïntegreerd in de ACT; een simpel model voor het verhelderen van keuzes in je leven.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE ACT OPLEIDING?

Tijdens de ACT-opleiding word je gestimuleerd om zelf ACT te ondergaan. Het is een bewuste beslissing geweest om de opleiding zo op te bouwen dat je vanuit ervaring gaat leren. Zo kun je je op een diepere en authentieke manier ACT eigen maken, meer nog dan wanneer je alleen ‘theoretisch’ leert.

Je wordt uitgenodigd om jouw unieke manier in de beoefening van ACT te ontwikkelen waardoor je als coach of therapeut in het contact met je cliënten kunt voortborduren op deze eigen ervaringen vanuit een begrip dat menselijkheid voorop staat.
Vanuit het begrip dat niet jij, maar de cliënt wordt gezien als expert van zijn eigen leven. En vanuit het idee dat je zijn gedrag dan ook niet hoeft te beoordelen of veroordelen.

Een ACT opleiding bij SeeTrue betekent...

 Next level onderwijs Leren faciliteren

Next level onderwijs

Leren faciliteren
Scherp geprijsd opleiding

Scherp geprijsd

€790 online en €990 blended & op locatie
Top-docenten act opleiding

Top-docenten

Ervaren & Deskundig
Persoonlijk interactief Act opleiding

Persoonlijk interactief

Kleine groepen

De docenten van SeeTrue hebben al meer dan 2000 mensen opgeleid in ACT