Ervaringen ACT opleiding van SeeTrue

We hebben de netten opgehaald bij wat oud-studenten van de ACT basisopleiding. Deelnemers vertellen over hun ervaring met de SeeTrue ACT opleiding en wat de opleiding voor hun heeft betekend.

Reacties op Online Zoom ACT opleiding 10 april - 15 mei 2021

De kennismaking met ACT via de opleiding van SeeTrue was voor mij een warm bad (met dank aan Cindy Verhoeven die mij de tip gaf). Wat een waardevolle en ook praktische therapie en wat een fijne trainers! Ik kom als carrièrecoach uit een heel andere branche en moest even wennen aan de manier van uitvragen, de holistische benadering en het 'zijn' als therapeut. De grote hoeveelheid stof, de vele voorbeelden en de masterclasses van Petra en Jack zorgden ervoor dat ik me zes weken in een soort ACT-world waande; daarin was het jezelf toestaan om in je eigen tempo en naar eigen inzicht toe te passen zeker helpend ;-) Ik ben 'aan' van ACT en ga zeker voor de verdieping.
- Pauline

Fijn dat ik deze opleiding heb mogen volgen. Deze biedt mij weer meer mogelijkheden in de begeleiding van mijn Hbo-studenten. 

- Margaret

Ik ben op alle punten positief verrast door de online ACT-basisopleiding. Ik had eigenlijk voorkeur voor de live variant maar heb toch maar besloten om voor de online opleiding te gaan. De voorbereiding en materialen ter ondersteuning zijn erg duidelijk en compleet. Je krijgt heel veel input via verschillende media (boek, syllabus, digitaal platform, masterclasses). De docent is zeer deskundig en er is veel ruimte om zaken in te brengen en te oefenen tijdens de opleidingsdagen en de oefengroepen. Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen en vind het de investering méér dan waard.
- Deborah - trainer - coach

Ik heb de basisopleiding ACT bij SeeTrue als heel prettig ervaren, ondanks dat deze volledig online plaatsvond! Er was erg veel ruimte om ACT zelf te (gaan) ervaren en met alle tools en technieken aan de slag te gaan. Het is me opgevallen hoe prettig ACT voor mij werkt, zowel in werk als op privé gebied! I'm Hooked to ACT op een goede manier!
- Sanne

Een waardevolle opleiding die je het inzicht geeft om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke sensaties te staken. Zo ben je in staat om je aandacht te richten op de dingen die je werkelijk belangrijk vindt in het leven. Voor mij een verrijking om echt toe te passen in mijn eigen leven en veel handige tools om de kennis en technieken toe te passen bij anderen die daar baat bij hebben. Ik ben dan ook besmet met het ACT virus en kijk er naar uit om als ervaringsdeskundige hier mee aan de slag te gaan!
- Nienke Jonker

Reacties op Online Zoom ACT opleiding 22 maart - 3 mei 2021

Deze opleiding biedt niet alleen input voor je professionele werk, maar zeker ook voor je eigen leerproces. Ik heb van de opleiding genoten!

- Margreet

SeeTrue heeft een compleet lesaanbod met masterclasses op video, oefengroepen en online klassikale lessen. Goed gedaan! 

- Sophia Praat

De (online) ACT opleiding van SeeTrue is een waardevolle opleiding, zowel voor mij als persoon als voor mij als professional binnen een ggz-instelling. Dit kwam door de kennis van docenten, de veilige leeromgeving, de toepasbaarheid van de informatie en de hele leuke en kundige lesgroep. Dank jullie wel.
- Ingrid

Wat een geweldig goede en praktische cursus. In 6 weken tijd zoveel geleerd om ACT op een goede manier te gebruiken tijdens de behandeling van patienten. Ik kijk erna uit meer met ACT te gaan werken.
- Eline Klein Kranenburg

Een prachtige aanvulling op mijn werk als coach en de digitale versie was onverwacht persoonlijk en leerzaam.
- Desire van Teeffelen , Touch, training en coaching

Reacties op Online Zoom ACT opleiding 3 maart - 13 april 2021

Wat een leuke opleiding, docenten en groep! Online prima te doen! Zeer bruikbaar in de (poliklinische) revalidatie!
- Manon Schoorl

ACT is gedragstherapie 2.0 en verassend anders.

Goede georganiseerde en inhoudelijk heel interessante opleiding. ACT is menselijk en ervaringsgericht, en dat is ook duidelijk te merken in deze opleiding van SeeTrue. Ondanks de online setting zijn we als cursusgroep toch echt verbonden geraakt en hebben we veel geoefend met de ACT processen en technieken. Lidewij en Anneloes zijn toppers, dank voor de fijne begeleiding!

Reacties op Online Zoom ACT opleiding 2 maart - 13 april 2021

Inspirerende opleiding, de lesstof wordt op verschillende manieren aangeboden zodat je het je in korte tijd goed eigen kan maken. Hulde aan de trainers en de openheid van de groep, ook online. Mooi dat dit zo kan.
- Renée

Wat een praktische opleiding en wat een inspirerende docent is Elke!
- Marco

Deze opleiding zorgt ervoor dat je het echt in je vingers krijgt om met ACT te werken. Je duikt er helemaal in en in het begin zag ik door de bomen het bos niet meer. Maar hoe langer ik ermee bezig was, en het ook al ging toepassen bij cliënten, merkte ik dat ik het steeds beter begreep. Ook heb ik al gemerkt hoe goed mijn cliënten het oppakken. Heel fijn!
- Rianne

Deze online basisopleiding paste op dit moment precies bij mij. Groot voordeel was dat er geen reistijd mee gemoeid was. Daarnaast bouwde je online toch een band op met je docenten en medecursisten. Je leerde veel van elkaar, vooral door de breakoutrooms die a-select werden ingezet. Dank aan de fijne docenten Elke en Stephanie; en niet te vergeten Jack die de inspirerende online masterclasses verzorgde.
Naast de ACT-vaardigheden die ik als coach met inzet van paarden nog beter kan gaan inzetten, heb ik gemerkt dat dit alles voor mijn persoonlijke leven ook een verrijking is. 
- Alexandra

Ik ben heel tevreden over de inhoud en organisatie van de opleiding. Bekwame en betrokken docenten, waardevolle video's ter ondersteuning en materialen om te gebruiken. Een echte aanrader!

Reacties op Online Zoom ACT opleiding 11 februari - 1 april 2021

Perfecte combinatie van theorie en praktijk!
- Marleen Kooning

Wat een waardevolle cursus, zowel voor mijn eigen ontwikkeling als voor mijn clienten met chronische pijn! (Move & Mind)

Het was een zeer fijne opleiding waarin de docenten ons als cursisten lieten ervaren dat zij als therapeut ook gewoon mens zijn en dat ook uitdragen om ons dat als professional richting cliënten te mogen zijn.
- Brian

Reacties op Online Zoom ACT opleiding 22 januari - 5 maart 2021

Ik heb genoten van onze fijne docent en hoe zij de eigengemaakte stof op een authentieke, warme en inspirerende manier overbracht!

- Iris

Een fijne, goed georganiseerde online opleiding die direct in de praktijk toe te passen is. Elke Smeets en Anneloes Geerlings zijn zeer deskundige en toegankelijke opleiders, waar ik veel van geleerd heb.

- Silvia Alblas

Ik heb ontzettend genoten van de ACT opleiding en kijk er enorm naar uit om alle stof te gaan gebruiken in de dagelijkse praktijk. SeeTrue heeft een fijne basis hiervoor geboden.

- Annemarie Vaarkamp

Een hele fijne opleiding met veel praktische adviezen voor het toepassen van deze technieken in je behandeling. Ook online voelde de groep heel veilig om in te oefenen. De docente Elke Smeets leefde echt ACT wat erg inspirerend was om te zien. Ik heb veel geleerd en ik vind het een hele mooie manier om te behandelen.

Reacties op Online Zoom ACT opleiding 8 december - 2020 - 19 januari 2021

De ACT online opleiding was mijn eerste online opleiding. Deze overtrof mijn verwachting qua kwaliteit en intensiteit.

-Wim Catshoek



Wat een mooie, leerzame en inspirerende opleiding. Met een goede balans tussen theorie en oefenen. Ik voel me goed toegerust om meer met/volgens ACT te gaan werken.

-Marianne



Jongleren met je geest, als een echte Houdini je loshaken en kiezen naar je waarden. Ik vond het een mooie ACT!

- Ina Fischer

Reacties op de Online In Company Radboud UMC ACT basisopleiding 24 november 2020 - 29 april 2021

Als studieadviseur is de opleiding zeer nuttig om studenten te leren omgaan met uiteenlopende emoties en gedachten. Er worden praktische tips en tools aangeleerd die direct in de praktijk bruikbaar zijn.
- Jos Schepens

Jenny is een hele inspirerende en fijne docent.
- Peter

Ook goed bruikbaar in een niet therapeutische setting waar er minder langdurige en minder sessies per cliënt zijn. Als studieadviseur bij een geneeskunde opleiding dus bijvoorbeeld.

Reacties op de ACT basisopleiding 16 november t/m/ 21 december 2020

Ik had nooit gedacht dat een online opleiding ook zo diepgaand en impactvol kan zijn. Ik ben besmet met het ACT virus. En daar ben ik dankbaar voor.

De ACT opleiding geeft diepgang aan mijn werk met kinderen

Waardevol!

Mascha

psychomotorisch therapeut

"Ik heb de basisopleiding ACT gevolg bij SeeTrue en gebruik het dagelijks bij mijn werk als therapeut. Ik ben psychomotorisch therapeut en werk vooral met kinderen. De ACT-opleiding heeft me een heel fijn kader gegeven waarmee ik uit de voeten kan, het ACT hexaflex. Het mooie aan ACT is dat het licht en luchtig kan zijn. Ook al maakt iemand heftige dingen mee, het gaat het met ACT om dat je daarmee om leert te gaan. En een waardevol leven kunt leiden.

De opleiding was voor mij een mooie aanvulling op mijn expertise die ik al had. Het geeft me voldoening ACT toe te passen, je weet namelijk dat je positief bezig bent. De metaforen die we toegereikt hebben gekregen zijn fijn om mee te werken. Sommigen gebruik ik standaard in mijn therapie.

Ook al heb ik een gedegen vooropleiding op HBO niveau, ACT voelt als een cadeautje. Het is volledig. Het gaat niet alleen om denken, maar ook om het hier en nu, voelen en taal. Het is ervaringsgericht.

Ik raadt de ACT-opleiding zeker aan!"

Reacties op de ACT basisopleiding 3 november t/m/ 8 december 2020

Absolute aanrader! Vooraf wist ik niet goed wat ik van de online opleiding moest verwachten, maar de hele opleiding zit ontzettend goed in elkaar. Er is een goede balans in de verschillende werkvormen en Lidewij is een geweldige opleider! 
- Loes

De opleiding heb ik als zeer verhelderend ervaren. De keuze voor het boek van Russ Harris vind ik interessant en een goede keuze. Hierin wordt het keuzepunt behandeld wat zeker van toegevoegde waarde is! De opleiders die ons begeleid hebben beschikten beiden ook over gedegen kennis en wisten informatie goed over te brengen. Bedankt!
- Ronald

Een mooie combinatie van theorie en oefenen. Er was veel openheid en veiligheid in de groep. Ik heb ontzettend veel geleerd. Een aanrader.
- Nienke

Wat een fijne opleiding! Zowel om met jezelf de diepte in te duiken als de tools te ontvangen om hier anderen in te begeleiden. Het feit dat het online was deed niet af aan de kwaliteit en heb ik als erg prettig ervaren.

Fijn om in kleine groepjes te kunnen werken, ook online ontstond er vertrouwen en vond ik het fijn om met elkaar te kunnen oefenen.
- Patricia

ACT heeft humor!

Eduard

Psycholoog

"De ACT opleiding was voor mij echt een eye-opener. Ik ben gepromoveerd na mijn studie psychologie en vervolgens aan de slag gegaan als behandelaar in de GGZ. En toch miste ik visie en vaardigheden om een cliënt daadwerkelijk te begeleiden zonder elke keer in drama en oud zeer te komen. ACT is positief, modern en gericht op de toekomst. De humor die ik kwijt kan met ACT is heel effectief. Soms kan je namelijk echt een loopje nemen met de gedachten of taalpatronen van iemand. Op een respectvolle manier. Ik merk aan mijn cliënten dat ze positever in het leven gaan staan en meer hun leven gaan leiden zoals ze dat echt willen.

Een aanrader dus. Ik volgde de ACT opleiding in Amsterdam, centrum de Roos. Al hossend liepen we door het Vondelpark!"

Al hossend liepen we door het Vondelpark!

Reacties op de ACT basisopleiding 16 oktober t/m 3 december 2020 Maastricht

ACT is doen. Doen is durven experimenteren. Een mooie manier van leren met de groep, met de docenten en met je cliënten.Ik heb er veel van geleerd. Een mooi begin van een leerrijke weg.
- Bert

Wat heb ik veel geleerd en mogen ervaren in deze ACT basisopleiding....als mens èn als hulpverlener. Zó waardevol. Ik heb veel zin om ACT verder toe te passen, te ervaren en te leren en in de toekomst de ACT4Kids te gaan doen. Dank aan mijn bijzondere groep en aan mijn opleiders Elke Smeets en Sien Verbeeck. Jullie zijn echt toppers!
- Rianne

Een hele mooie cursus om te beginnen met ACT, gegeven door hele fijne en deskundige mensen, echt een verrijking voor de hulpverlenerspraktijk! J
- Jo Leunissen

ACT geeft mij structuur

Christel

Coach en trainer

"De opleiding tot ACT trainer geeft mij eindelijk de structuur die ik zo nodig heb in mijn coaching. Ik ben een creatief denker en ik zie altijd (te) veel mogelijkheden met mijn coachees. En dat kostte het mij veel energie, want er zijn zoveel methoden en technieken die je als coach of therapeut kunt toepassen. Dus ik was altijd druk met: Ga ik graven in het verleden, ga ik nu mindfulness doen, ga ik dit of ga ik dat.

En nu speel ik met ACT. Het hexaflex geeft mij structuur en richting. Heel fijn!"

Reacties op de Online ACT Basisopleiding 15 oktober t/m 3 december 2020 Nijmegen

Een hele fijne en inzichtelijke opleiding waardoor ik geïnspireerd ben geraakt en waarmee ik direct aan de slag kan!
- Suzanne van der Heiden

Boeiende opleiding, waar je op veel verschillende manier kunt leren. ACT is zeer goed toepasbaar in de praktijk, en ook een verrijking voor jezelf.  Beste opleiding in jaren.

De ACT opleiding voldeed helemaal aan mijn verwachting. Ondanks de Corona maatregel kon er een complete training aangeboden worden. De combinatie van fysieke bijeenkomsten, zoomoefenbijeenkomsten en masterclasses was goed. Veel geleerd.
- Frank van Hooijdonk

De SeeTrue ACT basisopleiding biedt theorie, lesmateriaal en oefenmateriaal op een heldere en duidelijke manier aan. Een mooie mix van online Masterclasses en online oefengroepen, als live een lesdag. Ik heb veel geleerd over ACT. Erg nuttig zowel voor mezelf persoonlijk, als tevens voor mijn professionele rol als coach!

Zeer leerzame cursus, bevlogen docent en een mooie combinatie van oefenen, off- en online, theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling

ACT geeft ruimte

Marieke

Praktijkondersteuner Huisarts – Geestelijke Gezondheidszorg

"Ik werk als Praktijkondersteuner Huisarts – Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) bij een huisartsenpraktijk. Ik begeleid mensen bij psychische en psychosociale problemen. De opleiding tot ACT trainer heeft mij veel tools gegeven om met mijn cliënten te gebruiken. Het fijne aan ACT is dat je niet gaat kijken hoe je gedachten kunt veranderen, maar hoe je anders naar de dingen kunt kijken. Dat is fijn, je gaat meer uitzoomen als het ware. En dus kan je als cliënt de ervaring ook toepassen op andere situaties in zijn leven.

Ik vond de training een opsteker en ga binnenkort ook de vervolgopleiding doen. Ik wil er alles over weten!"

Reacties op de ACT basisopleiding 2 oktober t/m 27 november 2020 Amsterdam

Elke is een super fijne opleidster, super bekwaam!! Wij konden met al onze vragen bij haar terecht!

Een waardevolle opleiding, die ik iedereen gun om te gaan doen!

Reacties op de ACT basisopleiding 30 september t/m 18 november 2020 Bunnik

Ik heb veel geleerd tijdens deze opleiding en ik ben weer een stapje verder (al is dat niet heel mindful om te zeggen :)) op mijn weg in de mindfulness!
- Bonnie

Reacties op de ACT Basisopleiding 24 september t/m 5 november 2020 Dedemsvaart

Elke is voor mij een inspirator.
De ACT cursus is een waardevolle basis aanvulling op mijn werk als SPV en POH GGZ daarnaast is het een aanvulling op mijn eigen functioneren als mens.
- Leida de Jongh

Reacties op de Online ACT Basisopleiding 23 september t/m 28 oktober 2020

Wat een rollercoaster de afgelopen maanden met deze opleiding - ik heb boven verwachting veel geleerd!!! Ik vond het fantastisch - eerst was het me nog niet volledig duidelijk, hoe alles met elkaar verband had. Alle onderdelen van ACT, want het is nogal wat! Maar na een aantal weken 'klikte' alles opeens, en begreep ik wat ik ermee kon en wat ik kon doen met ACT en alle tools. Ik vind het een ongelofelijke aanrader aan iedereen binnen de GGZ! Ben zelf psycholoog, en dit past véél beter bij mij dan de Cognitieve Gedragstherapie bijvoorbeeld. Dikke aanrader, well done opleiders!
- Jamila.

Genoten van de inspirerende opleidingsdagen, veel geleerd en kunnen oefenen en ontdekken. Fijne en professionele begeleiding, veel extra’s en heel fijn om zo online te kunnen doen. Echt een verrijking, proeft absoluut naar meer!
- Irene

Wat een verrijking om deze opleiding te volgen, met zeer ervaren docenten. Door gelijk met de theorie aan de slag te gaan tijdens de training en oefengroep heb ik na zes weken echt het gevoel ACT in praktijk te kunnen brengen.
- J. van den Boogert

Fijn hoeveel ruimte er is om jezelf te ontwikkelen als professional, maar ook als individu. Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen aan iedereen die waarden (wil helpen) leren ontdekken en hiernaar handelen! 
- Liliën

Reactie op de ACT Basisopleiding gestart op 28 september2020

Ik ben vanaf dag een geboeid geweest en dacht bij het lezen van elke pagina "wat is dit interessant en leuk" Het is ook zo bruikbaar in de praktijk!

Reactie op de ACT Basisopleiding van 16 september t/m 21 oktober 2020 Groningen

Wat mij trof in de ACT methodiek is het realistische gegeven dat je sommige dingen (en gedachten die daaruit voortvloeien) in je leven moet accepteren. ACT geeft daar op een heldere manier handen en voeten aan. SeeTrue helpt je in de basisopleiding op een inspirerende manier hoe je dat doet met je cliënten.

Data van de opleiding(en) niet bekend

"Deze kwalitatieve opleiding biedt je een stevig fundament om je werk als ACT-professional verder op te bouwen. De lesgevers maken de theorie inzichtelijk via praktijkvoorbeelden en oefeningen. Bovendien mag je deel uitmaken van een uitgebreid netwerk van ACT-professionals die je ook na de opleiding met raad en daad bijstaan. Deze opleiding is een meerwaarde op zowel professioneel als persoonlijk vlak want je leert niet alleen over ACT, je wordt ook uitgenodigd om de ACT in alle facetten zelf toe te passen en te beleven."

"Geweldige cursus, onderlinge interacties voor deze online cursus via zoom waren goed geregeld. Veel oefenmogelijkheden zowel tweetallen als met de hele groep. Elke Smeets heeft een mooie cursus neergezet met ondersteuning van de bijbehorende 6 masterclasses van Jack Engels, die heel interessant en duidelijk zijn. Zes volle dagen aan een stuk was aanpakken maar zeker de moeite waard!"

"SeeTrue, hartelijk dank voor een zeer fijne en leerzame week. Met ACT is mijn coaching-toolbox aangevuld met een hele mooie en effectief bewezen techniek! Veel dank ook aan de docent, Dr. Elke Smeets, die alles met oneindig veel (com)passie heeft begeleid."

"Zeer genoten van deze inzichtelijke basiscursus ACT Online."

"Ik ben zeer onder de indruk van de professionaliteit en kundigheid van de trainers en de organisatie als geheel."

"De ACT basisopleiding heb ik als leerzaam en inspirerend ervaren. Een verrijking voor jezelf als mens en therapeut."

"ACT heeft mij op persoonlijk vlak een andere manier van 'omgaan met' gebracht en mij bewust gemaakt van de mogelijkheden plaats van de onmogelijkheden. Ik kan beter keuzes maken die mij ook daadwerkelijk een stap vooruit helpen. Als orthopedagoog zie ik ACT als een verrijking in de begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders. Kinderen bij wie de ontwikkeling niet vanzelf verloopt en ouders voor wie de opvoeding van hun kinderen soms heel ingewikkeld is. Ook daarin biedt ACT een manier om te leren zien wat wel en niet werkt voor ouders en kind. Door ACT heb ik nu handvatten hoe ik dit proces kan begeleiden. Dank daarvoor."

"De opleiding ACT is een inspirerende basis om mee verder te gaan.Ik heb kunnen proeven hoe verfrissend,realistisch en hoopvol ACT kan bijdragen, in eigen leven en voor mijn coach- praktijk in wording. Het smaakt naar meer..."

"Ondanks dat het de eerste keer was dat deze basisopleiding online werd gegeven, was de organisatie goed en onderlinge afstemming tussen de verschillende ACT opleiders goed. Er is echt een groepsgevoel ontstaan ook als je elkaar niet live ziet. Inhoudelijk een leuke, praktijkgerichte en leerzame opleiding, wat direct toepasbaar is de dagelijkse praktijk."

"Ik ben heel dankbaar dat ik in Coronatijd heb kunnen deelnemen aan de ACT opleiding. Ik heb veel geleerd en ben zeer geïnspireerd geraakt!"

"Heel veel opgestoken van de ACT basis onine opleiding. Er werd veel aandacht besteed aan theorie in de vorm van videos. Een zeer bekwame docent Monique Samson en er was ruimte om te oefenen. Veel dank!"

"Ik kan de ACT opleiding van harte aanbevelen voor iedereen die ervaart dat andere methodieken 'ergens ophouden' en/of te weinig refereren aan de bereidheid en actie van de client, hulpzoekende. Dat wat ACT voor mij waardevol maakt is dat er aandacht is voor wat er is EN ervaren mag worden wat er nog méér is. Bevrijdend voor client en therapeut of coach :-)"

"De ACT maakt voor mij therapie en behandeling weer menselijk. Een heel belangrijk aspect dat ik veel andere therapieën mis."

"Aanvankelijk was ik wat sceptisch over een online opleiding, maar ook op deze manier ontstond er met de docent en medecursisten goed contact en konden we op een fijne manier oefenen met de stof."

"Deze kwalitatieve opleiding biedt je een stevig fundament om je werk als ACT-professional verder op te bouwen. De lesgevers maken de theorie inzichtelijk via praktijkvoorbeelden en oefeningen. Bovendien mag je deel uitmaken van een uitgebreid netwerk van ACT-professionals die je ook na de opleiding met raad en daad bijstaan. Deze opleiding is een meerwaarde op zowel professioneel als persoonlijk vlak want je leert niet alleen over ACT, je wordt ook uitgenodigd om de ACT alle facetten zelf toe te passen en te beleven."

"Ik leerde SeeTrue kennen via een bijscholing kleuterdans van Danspunt België. De dame die mindfulness kwam onderwijzen maakte indruk op me en ik was dan ook heel blij toen ik via de nieuwsbrief van IAM de opleiding tot ACT therapeut zag van SeeTrue. Het heeft mijn leven veranderd: dichter bij mijn pad gebracht, geïnspireerd met zoveel fantastische mensen die ik er leren kennen heb en gemotiveerd om de wereld wat mooier te maken! Dank je wel SeeTrue voor deze waardevolle bijdrage die jullie in mijn leven brachten. Ik zet deze waardevolle bijdrage met veel liefde en plezier verder."

"Ik ben blij met ACT, het is heel goed toepasbaar mijn werk als behandelaar en begeleider van hersenletselpatienten."

"De manier waarop SeeTrue ACT aanleert sluit naadloos aan bij ACT het mogen vallen en weer op gaan staan het heeft me diep geraakt en vertrouwen gegeven Hartelijk dank!" 

"Ik heb over ACT geleerd en ACT ondervonden. Een mooie en op meerdere fronten leerzame opleiding."

"De ervaringsgerichte ACT opleiding bij SeeTrue heeft niet alleen mijn therapeutische praktijk verrijkt en verdiept, maar bovendien (en misschien bovenal) mezelf als mens verrijkt. Het bleek een zeer mooi cadeau voor mezelf, en het smaakt naar meer!"

"Als deelnemer uit een hele andere branche (ICT verandermanagement) heb ik veel geleerd tijdens de ACT- opleiding. Ook mijn werkveld gaat de geest vaak op de loop en weten we niet meer waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Het helpt dan om ook hier de ACT principes toe te passen."

"Ik heb ontzettend veel geleerd van deze opleiding. Het heeft me veel verdieping gegeven in ACT en ook veel praktische tools om direct mee te kunnen werken. De manier waarop de lesstof wordt aangeboden (combinatie van masterclasses, werkboek, live bijeenkomsten en oefengroepen) vond ik heel prettig en zorgde voor voldoende diepgang."

Ontdek de nieuwe SeeTrue ACT basisopleidingen of
schrijf je in voor het Specialisatie-traject

Een ACT opleiding bij SeeTrue betekent...

 Next level onderwijs Leren faciliteren

Next level onderwijs

Leren faciliteren
Scherp geprijsd opleiding

Scherp geprijsd

€790 online €950 locatie
Top-docenten act opleiding

Top-docenten

Ervaren & Deskundig
Persoonlijk interactief Act opleiding

Persoonlijk interactief

Max 14 deelnemers

De docenten van SeeTrue hebben al meer dan 2000 mensen opgeleid in ACT